Müdür senin yorumundan daha ağır yorumlar var.
Neden sana mail atmış onu da anlamadım. Bu işi yapan gerçekten Fulden Uras mı o konuda da şüpheye düştüm.
Ancak bu konu altında da son derece düzeysiz ve ağır yorumlar vardı kadın hakkında. Herşeyden önce bahsi geçen bir hanım. Birinin kardeşi birinin kızı biri sevgilisi... Bir insan.
Ve Fulden Uras firikik diye videoları sitelerine ekleyen, ***** yarı ***** veya ****** site yapanlar Fulden Uras ın ahlakını külodunu tartışmaya açmış.

Ayıp gerçekten. Fulden Uras show business yani gösteri sektöründe çalışan bir sanatçı. Elbette mini etek giyecek, elbette dekolte elbise giyecek. Bu onu ahlaksız yapmaz. Ama burada ona buna ahlak dersi veren, Fulden Uras a laf söyleyen ama aynı zamanda etek altı frikik videoları diye sitelerinde sayfalar olan insanlar var...
Fulden Uras ın resimleri üzerinden ziyaretçilereine içerik sunan ve para kazananlar var.

Ve kadın kibarca mail atarak uyardığında resmen sokak kadını muamelesi yapılmış.
Çok yazık... Fulden Uras ı ne şahsen tanırım ne de sanatçı olarak takip etmişliğim var.

Bir de @sarp arkadaşım bir konuda düzeltme yapmak istiyorum. Medyada yayınlanmış herşey anonim değildir. Bunu nereden duydun bilmiyorum ama kesinlikle yanlış bir önerme. Her yayının bir telif sahibi vardır. Bir magazin programında Fulden Uras ın frikiği yayınlandığında bu anonim bir haber olmaz. Öncelikle yayınlandığı programın kanalının telifindedir.
Ayrıca eğer haber değeri taşıyan şey kişinin mahremi ile alakalı ise kişinin bu yayının kaldırımasını ve tazminat talebinde bulunma hakkı vardır.

Yani Fulden Uras 20 bin kişinin önünde frikik verebilir. 20 bin kişi bu frikiği görebilir. Ama siz bunu alıp televizyonda yayınlarsanız ya frikiği mozaikle kapatmak zorunda kalırsınız. Çünkü haber olan Fulden Uras on frikik vermesidir frikiğin kendisi değildir.

Neyse bunlar uzun konular.
Fulden hanım ın sadece sana mail atmasını da anlamsız buldum dediğim gibi daha ağır yorum yazan insanlar vardı.

Ama bir insanı hele hele bir kadını böyle aşağılamaya çalışarak kendi ahlaksızlığını örtmeye çalışan webmasterları görmek gerçekten çok utanç verici.

saygılar