O yazıyı ben yazdım.
İktisat okuyorum bilgisayar oyunu olmadığını bilmiyorum.
Sistemde bozukluk olduğu için çıkmayacaktım.
İlgilenemdiğim için çıkmak istedim sistemden
Bloğumda birden fazla yazı var farkındaysan iforex hakkında tek yazıyı okuyup direk yazmak ne kadar doğru sence?
Bence doğru değil.
Sistemde ki sorunum çözüldü ve sadece o dilekçeyi yollayacağım başka birşey değil hatta onu yollamadanda param hesabıma iade edilecek çünkü internetin gücünü kullandım.
Çok iyi reklam yapacağımı söyledim ve de yaptım 10 dakika içinde beni aradılar ve sorunumu çözdüler meburen. Çünkü o firmadan paramı geri almamın bir nedenide internette haklarında birtek iyi yazı görememiş olmamdı.
Sistemde sadece demo hesabı denedım ve paramı ıstedıgım zaman aynı hesaba ıade edeceklerını soyledıler ama iade edilmedi.
Birçok evrak istendi fatura ,kimlik fotokopisi ve o dilekçeyi faks olarak.
Kendileri çok güvenli banka gibi bir sistem olduğu içinmiş.
Ancak;
Banka gibi sistemlerde hesab acılırken evrak ıstenır acıldıktan sonra degıl.
Biliyorsunuzdur heralde çok bilgili olduğunuzu söylediğinize göre bana sadece parayı yolla istediğin zaman geri al dediler ve internette kullanmamıştım daha önceden ancak bana yapılan yönlendirmeler doğrultusunda hareket ettim çoğuda msn logları halinde mevcut.
Şimdi sorayım sana madem firmayı bana savundun.
Sana başlangıçta istediğin anda para kredi kartına iade edilecek dense ve tek bir evrak istenmese bunu iforex için söylemiyorum herhangi bir sistemde.
Bana sözleşme metninde de yazıyor deme ya İngilizcedir o sözleşme metni ya da karınca duası telefonla her müşteriyi arayıp parayı yatırana kadar uzun uzun konuşuyorlar. Bu maddeden niye bahsedilmiyor?.
Blog bana ait aynı cevabı oradan da verdim

---------------

İforex hakkında tecrübe-yorum-bilgi paylaşımı - FxGrup
Bu verdıgım lınkte forex ıle ılgılenenlerın kullandığı bır forum sıtesı turkce ıcerıgı
Alexa değeride 76,049 dünya genelinde bence gayet iyi bir sıralama
Sanırım kayda değer bir sitedir ve olumlu yorumlar yok denecek kadar az hatta kısaca ben yok diyeyim.
Olumlu yorumların yapıldığı bi yer görürsen bi kaynak paylaşırsan sevinirim.
Ben bulamadımda

DarkEyess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki bilgeadam kazanabildinmi forexden ?
Sistemi merak ettiğim için sadece demo hesabı kullandım. Şuan ona ayırabileceğim zaman yok hafta içi pc başında oturamıyorum hafta sonuda zaten borsa kapalı.
Ama ileride tekrar forex sistemi kullanacağım kesin. Döviz alım satımlarını takip ederim ufak kazançlarımda oldu birde okuğum bölümden dolayı meraklıyım bölümü sevmesemde döviz alım satımlarından para kazanmak zevkli ve de kolay