Merhaba forex kullanıyorum firma olarakda iforex i kullanıyorum yaklaşık 6 aydır bu firmada işlem yapıyorum.
1. si bu piyasada bulabileceğiniz en iyi firma iforex diyebilirim.
2. si ikamet falan istedikleri yok. Sadece kredi parayı yatırdığın kredi kartının scanini istiyorlar. Adına kayıtlı herhangi bir ekstre istiyorlar adres doğrulaması için ve kimliğin... bunların hepsi 1 kereye mahsus kayıt olduğunda. zaten kayıt olurken istenilen evrakları yazıyor. Sen parayı yatırıp bu evrakları tamamlamadıysan parayı çekeceğin zaman isteyeceklerdir. Ben kayıt olup parayı yatırdığım gün tamamlamıştım bu evrakları. Parayı çekecekkende doğal olarak imza istiyorlar. Hiç hayatında herhangi bi yatırım aracı kullanmadın mı? Yatırım hesabı açarken istenilen prosedürün yarısı nerdeyse. İmza işinide halletmek cok basit yazıcıdan cıktısını alıyosun üstüne imzanı atıp fotosunu cekiyosun. Sonra seninle ilgilenen müşteri temsilcisine mail atıosun direk onaylıyorlar. yaklaşık 1 hafta içindede paran kredi kartına geri geliyor. Ha ben beklemem hesabıma havale olsun dersende 20$ işlem ücreti ile gönderiyorlar. Eğer evrak ve imza istemeyen senin adına işlem yapan bi firma görürsen bil ki dolandırıcıdır.
Not: Forex piyasasında hiçbir hile hurda görmediğim firmadır bu firma
bence deneyimsizce bilgisayar oyunu gibi girdiğin bi piyasa için bu sözleri söyleyip insanları yanlış yönlendirmen doğru mu?