wp 120k gayet güzel bir rakam. 16gb ram bulunduran bir sunucu sorunsuz kaldırır. ama şöyle bir durum var wp eklentileriniz fazla ise genelde sıkıntı çıkıyor. sitemdeki 3000 onlineyi kebir kaldıramamıştı.
"""""
Merhaba,
Sizi anlıyorum ama sitenizi taşıyacağınız firmada da bu şekilde sorun devam edecektir. Bu konuda bize güvenebilirsiniz. Sunucularımız yoğun değil ve oldukça güçlü donanımlara sahiptir. Bahsettiğiniz ciddi bir online sayısıdır. Eğer diğer firmaların bunu sorunsuz barındırabileceğini düşünüyorsanız size sadece şans diliyoruz. Hizmet almaya başladığınızda bize hak vereceksiniz.
"""""""
ve en sonunda bu şekilde bir mail gönderek sitemi çekmemi söylediler

bende kebirin bu sözlerine inat sunucuda degil sadece orta halli bir reselelrde siteyi barındırdım. tabi sitede oynamalar yaptım hit gelen sayfaları sabitledim sql sorgularını azalttım vs.
100k hiti sunucu olmadan barındırabildiğime göre 120k iyi bir sunucuda barındırılır.
alıcı değilim wp 120k hiti nasıl barındırabilirim diye düşünenler için yazdım bunu
iyi satışlar + olarak eklemek istediğim kebiri 1 yıldır kullanırım en ufak bir sıkıntı çekmedim ama hitler artınca sunucudan atmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 100k hitli sitemin 2-3 gün kapalı kalmasıda cabası oldu.