STRONGHOLD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bayağı bir araştırdım kardeşim bu ptc sitelerini.
Şu an en sağlam neobux gözüküyor, ama onada 100lerce dolar yatırım yapman gerekiyor, çok güzel bir kârının olması için. Yapmazsan sadece birkaç dolar kâr edebilirsin.
Denemek için(refli link):
Kayıt için Tıklayın
--------------------
Baktım neobuxta çok az reklam çıkıyor. bende şu 3 siteyi araştırdım ve hakikaten ödeme alan kişiler varmış(googledan site isimlerini aratırsan forumalrda ödeme alanları görürsün)
Bu vereceğim sitelerin 3üde birbirne benzemekte ve anlık ödeme yapmaktalarmış(performansbuxtan emin değilim).
WishingWellPTC
BaydefeisPTC
PerformanceBux
3ünede refli link verdim, isteyen refleri silip kaydolsun.
Bu 3ünden en fazla Performance buxın önerildiğini biliyorum. Referral satın alma işlemide var çünkü o sitede. ve çok reklam çıktığından 3'ünden de iyi kazanç sağlayabilirsin.
Son olarak ödemeyi çek yoluyla yapan CLIXSENSE var.
CLIXSENSE
bayağı bir reklam çıkmakta günlük.
Ödeme daha almadığımdan ödeme kanıtım yok. Başkalarının aldıkları ödemeleri göstermek de istemiyorum sana. Ama Hangi Ptc hangi ptc diye deli gibi araştırıp bu sitelerde karar kıldım. Karar senin.
Sormak istediğin soru varsa cevaplarım.
tıklama başı ne kadar veriyorlar?(hem ref hemde normal)
referalbux ve neobux ı öncelikle düşünüyorum clixsense yi düşünmüyorum çünkü çek olayında para kesintisi çok oluyor bir arkadaş abd den 100$lık çek almıştı western union şirketi 70$lık kesinti yapmıştı