Her seferinde kız arkadaşımla konuşurken yaptığı ucuz kampanyanın karşılığı olan kalitesiz hizmeti gösterdiğiniz için sonsuz kere teşekkür etmeliyim size. İş hayatımdaki çoğu gelişmeyi aksattığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum. Pek çok önemli mesajımı,keyfi bir şekilde ulaştırdığınız belki de bu sebeple pek çok insanın hayatını olumsuz etkikediğiniz için de onların adnıa teşekkür ediyorum. Numara Taşımada 1 numara olduğunuzu söylüyorsunuz ama,numaranızı size taşıyan tüm diğer operatörlülere gerçekten üzülüyorum. Çünkü eminim ki,çok yakında onlar da tüm içtenlikleri ile verdiğiniz üstün kaliteli(!) hizmet karşısında teşekkürlerini sunacaklar..
Gönül isterdi ki bu konuyu "Şikayet Var" bölümü adı altında açayım ancak siteleri üzerinden veya sikayetvar.com üzerinden yaptığım her şikayetime karşı öyle vurdumduymaz davrandınız ki artık sizinle ilgili şikayetimi yazacağım "gündemdeki konular" dışında bir bölüm bulamıyorum
Arkadaşım sana katılıyorum ilk öncelikle Avea Kurumsal müşterisiyim.
Avea'dan şirketim üzerine 10 tane hattım var. Kalite konusuna gelince kesinlikle kesiklikler yaşıyorum bunun yanı sıra avea kurumsal satış koordinatörü ağıza alınmayacak küfürler etti buna nazaran bende 4441550 avea kurumsal müşteri hizmetlerini aradım tüm bana söylediği herşeyi açıkladım sonrasında dönüş yapıldımı ? Tabiki Koskocaman H-A-Y-I-R.
Peki bunun sonrasında ne yaptım? bir daha aradım nede olsa müşteri bu arar düşüncesi ile aradım ama ne oldu? hiç bişey 24/48 saat içerisinde size dönüş yapılacak dendi ama ben tam 2,5 ay bekledim sonra baktım dönüş yapmayacaklar hemen avea hizmetleri veren bir şirkete gittim hatlarımın iptali için tüm evraklarımla başvurdum 1 yıllık bir süre için kullanmadığımız için devlete hat başına 41 tl para ödücekmişim artık nalet olsun dedim ödücem yeterki iptal olsun dedim ama sakın heveslenmeyin çünkü 1 haftadır iptal edilmedi dün 0312 li numaradan turkcell hattım arandı ve bunun ile ilgili olarak arkadaşlarımızın yaptığı bu davranış üzerine 6 ay ücret talep etmiyoruz dediler.
Durum bu şekilde sırf 400 tl vermemek adına şuan iptal ettirmedim...
Ancak eğer Avea hat alacaksanız kesinlikle arkadaşlar almayın...
hizmet denen o şey AVEA'DA yok
Saygılarımla