hemen konu ac zaten 2 gün sabretme hakaret edicem ama o bile degmez inan ya ayıp yaptıgınız sizin gibi müşterilerle calıstıgı için dogukana kızıyorum geldiginde söylicem ulaşşın .
Arkadaşım Konu hakkında Birşey Bilmeden Saçma Sapan yorumlar Yapıp Zaten Gerilmiş Durumda Olan Sinirlerimi Dahada Attırma
..
Ne Yazmışım Konuda Gayet İyi Niyetli ve İnsancıl Bir Şekilde Arkadas'a ulaşmanın Yollarını Arıyorum
Neden Arkadasa Ulaşmam Gerekli.
1 - Kendisinde Bazı Müşterilerimin ve Sistemlerin Barındığı Bir Vps'ım Var
Dün Saat 14:35te Vps Down Oldu.
sanıyorum Resetten Sonra Kendini Acamadı VPS ve kapalı Durumda.
Arkadası Abartısız 600 defa aradım
dün telefonu 18:00'da kapandı sonra bir daha aramadım..
DGN yetkililerinden VOLKAN SUNUK ile görüştüm kendisini saat 22:34 sıralarında aradım ve durumu izah ettim oda kendisinin bir aramayı deniycegini söyledi.
ve aynı numaradan ne hikmetse VOLKAN bey arayınca DOğukan bey telefonu açmış
volkan beyin bana attığı mesaj;
eposta saati : 11.03.2009 00:24
Vps sunucunuz ile ilgili sorunu, vps hizmeti sağladığınız tr-network.net yetkililerine bildirdim.Sorunu en kısa zamanda çözeceklerini söylediler.
Ben Arıyorum Doğukan bey acmıyor
ayrıca r10da belirttiği numara bir İnsaat mı okul mu ne çıktı.
doğkan diye biri bir ögrencisinin velisi geliyor buraya filan dedi kapattı telefonu inanmayan arayabilir.
Ayrıca:
vps için ödememi yapmış ve bir ay daha olmamış ayın 21inde bir ay olucak isteyen olursa dekontuda faxlarım..
Şimdi sen kimi savunduğunu söylesene bana.
ilk önce konuyu ögren sonra yorum yap
bende senin gibi insanlarla aynı havayı solumak zorunda oldugum için kendime kızıyorum..
Zaten hemenvps ten kerem bey ile yeni bir vps için anlaştık ve ödemesini gectim
derdim para pul değil.
benim sorunum o telefonun neden aranınca acılmadığı.
ve yedeklerimi almak istiyorum sadece bu..
EXA başka sorun varmı kardeşim.
Açıklama:
Tekrardan Belirtiyorum : Amacım Kullanıcıyı satıcıyı firmayı kötüelemek değil sadece zor durumda kaldım ve arkadas'a ulaşmanın yolunu arıyordum.
taki EXA isminde kullanıcı (sorumsuz) saçma sapan yorumlar yapana kadar.
şahışlar iyidir kötüdür diyemem ben müşteriyim ve arandığım zaman firmaya ulaşmak isterim
sanıyorum hatalı birşey yazmadım.
yazdıysamda okuyan arkadaslardan özür dilerim..