Çocukluk bunlar , büyüdüğünde aklı kemale erdiğinde düzelir. Ayrıca "zibidi" diye tabir ettiğiniz tayfadaydım bende. Lise öğrencilerinin devamsızlığı vardı ama benim ve arkadaşlarımın yoktu (: lise önünde beklemekten. Çok şükür üniversitemi bitirdim , işim gücüm var o zaman ona göre hatunlarla beraberdim yoluma bakıyordum şimdi bulunduğum statüye göre ilişkilerim var.. Daha dün bi' arkadaşın yeğenini sıkıştırmış "zibidi" dediğiniz topluluktan 5 6 kişi , gittik konuştuk bitti gitti.. (: Bunlar zamanla aşılacak şeyler , sen zibidi olma ama işe yaradığını göster kızlara.. Sadece kara kaşına kara gözüne vurulmaz bi' insan diğer insanın.. Karakterine bakar , tavırlarına bakar , ki o "zibidi" takımının içinde ne delikanlılar vardır tahmin bile edemezsin.. İlk olarak insanları aşağılamaktan vazgeçip onları olduğu gibi kabul etmeyi ve onlarında insan olduğunu , senin gibi onları da Allah'ın ol deyip olduğunu hatırlaman lazım.. Sonra karı kız mevzu yaparsın , basit , kafanı takmaman gereken şeyler bunlar..
Çalış derslerine , oku paşalar gibi sonrası ister istemez gelir..
Hatun = $
$ = Hatun + Mutlu bi' hayat + Huzur + Sağlık ++++++++++
Herşey para mıdır ? Evet paradır. (: Kazan ki kazanasın,kimse kaybedenin yanında olmak istemez..