ya bu internet bizi ne hale getirmiş.. Bende böyleydim dengesiz bi hal almıştım asosyaldim.. artık msn'de kimseyi iplemiyorum bazen msn bile açmıyorum zaten kız falanda yok msn listemde artık webmasterlık işleri için kullanıyorum.. Ortaokuldan arkadaşlarımla takılıyorum.. Bak üniversitede okuyorum ne üniversiteden arkadaşım var ne liseden.. çünkü kafama uymuyor.. sende kafana uyan bi kaç arkadaş bul.. Ayrıca psikolog ücretleri o kadar pahalı değil.. Ben bir tane söyleyeyim sana istanbulda gazetede yazarlıkda yapan bir abla var yada psikiatrist de söyleyebilirim.. (sanırım 50-100 YTL birşeydi ücretleri.. Hatta maddi durumun kötüyse söylersen almıyorlar bile ücret) ... Ama önemli olan insanın kendisi kafasında olayı bitirmesi.. Çık dışarı selam ver tanımadığın kişilere selam ver....... Sadece merhabalaştığın kişilerin (örn: esnaflara falan ) git dükkanlarında dur bekle muhabbet etmeye çalış. Bu seni çok sıkıcak başta bak konuşmaya konumuz bile yok milletle diyeceksin .. ama kendini zorla hee hıı de nolacak bu seçimler falan bi konu aç .. pek iyi tanıamdığın insanlarla sosyalleş yani.. yakınında oturan varsa hiç görüşmediğin akrabalarınla konuş muhabbet et halini hatrını sor.. Mesela bu sıralar düğünler çoğaldı akrabalrının düğünlerine git birsürü akrabanı görürsün.. onlarla muhabbet et.. Kız konusunda daima beklentini yüksek tut .. Böylece acabalar içinde yüzmezsin.. O kız ya doğru kişidir ya da değildir.. Sen bunalımdasın birazcık o yüzden o kızla yakınlaşıyorsun çünkü gerçek aşk olsa asla sıkılmazsın... Bol bol dua et.. Allah bi yol açacaktır.. Herşeyin Allah'ın elinde olduğunu düşün.. Ve daima hayırlısını iste..