bu dc yi kesinlikle onermiyorum 6 server barındırdım cok farklı ek odemeler hepsini tek fatura doneminde toplama kapatırken ek para herşeye para ve cok sacma yazışmaları var kesinlikle onermiyorum.

1 serverda fazla göze batmıyor birşey ama server sayısı artıkca sizi soyma çabaları artıyor.
Mesala ben sunucumu kapatma talebi verdim son odeme toplandı ve kartımdan otomatik cekildi sonra kalan diğer sunucuların ki düzenlenerek bilgilendirildi.
fakat mesala son odeme tarihi ayın 31 idi ornegin daha ayın 5 i adamlar sanki kacakmıssınız gibi bugun odemeyi yapın aksi taktirde tüm sunucuları kapatırız gibi tehditlerde bulunuyor halbuki bu ay içinde hiç bir odeme gözükmemesine rağmen.Fatura orda pdf halidne duruyor diyorum be adam baksana faturaya diyorum o ise fatura hatalı olabilir 6 aydır hiçbir fatura hatalı değil o hatalı yani insanı ellerinde gördükleri an şu ücreti hemen öde 24 saatin var yoksa tüm serverlar off olur kızdırma bizi kapatırız gibi adilikleri var. kesinlikle bu dc ile çalışılmaz.

Bazıları şimdi dc yi su yüzüne cıkartmaya calısmasın tüm odemeler ve yazışmalar panelimde duruyor.

Yani girerken cok tatlı gozukselerde iç yüzleri öyle değil.