deChiffre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilimsel açıdan çökertilmiş bir teorinin mimarı olan darvini doğum günü münasebetiyle kapak yapacaklarına, bilimin ve ilmin zirvesi olan Muhammed s.a.s i doğum günü münasebetiyle kapak yapsalardı ya?
ilim kadın erkek herkese farzdır diyen Muhammed s.a.s i kapak yapsınlar hadi? hürriyetin milliyetin derdi bilse, ilimse?
madem okadar ileriler, efendimiz s.a.s in bilim ve ilim konularına verdiği değerler göz önüne alınıpta o zamandaki gelişmelerden bahsetseler?
neden kanal d hürriyeti milliyet buna birşey demiyorda, kurum ve kuruluşları, toplumu gerecek davranışlardan vazgeçmelerinden ötürü hedef alıyor?
geçin bu ayakları..
köhneleşmiş zihniyetler medyayı kendisine rehber edinir..
fikri hür olun.. onun bunun gazına gelmeyin..
darwinist değilim lakin darwinin söyledikleri hala teorik olarak durmaktadır.evrim bir gerçektir ama nasıl bir geçrceç misal kerkenkelelerin atalarının davasa boyutlarda olması vs. tabi bende inanmıyorum insan-maymun ilişkine ama bunun adına okuduğum kitaplar oldu ve zaten mantıken yer edinmiş değildi kafamda.ama siz ortalıkta ayaklı elli konuşursanız hiç münasip düşmez..illa darwine karşıysanız bunu karşı kanun tipinde açıklayın sizinle gurur duyalım..

not olarak..bu mesaja - rep verecek olacaktır saygı duyarım ama -rep açıklamlarını insancıl biçimde yazın küfür etmeyin cevabımı hayal edemesziniz..bunu neden yazıyorsnuz diyene de her seferinde bir kaç kendini bilmez dengesiz şeyler yazıyor insanı fıtık ediyor.
konunun cılkını çıkarmadan tartışalım
saygılarımla