saho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İNSANIN YARATILIŞ MUCİZESİ - Harun Yahya
+
harunyahya okumuş birisiyiz diyor bir arkadaş harunyahya kısmına karışmam ben
neden muhalefet olmak için muhalefet oluyorsunuz anlamadım ki yazılanlara bak solungaç ile kulağı o zamanlar farkedemediklerinden uydurup sahte çizimleri dayamışlar o zaman kandırmışlar sizi bilime değil darwine yapılmış bir sansür,
verdiğim linki incelerseniz onların çizdikleri ile gerçek insan embriyosunun alakası yok sahte çizimler yapılan çizimler sahte gözüktüğü gibi bilgiler doğru değil eskiden size beyin hücresi kendini yenilemiyor diyorlardı artık yeniliyor diyorlar noluyor sizde eski bildiklerinizi siliyorsunuz o zaman eskiye inanmaya devam edip bilim budur mu diceksiniz garip çok garip ,
Saho bana A.O bilim adamıdır deme lütfen (:

Elektron mikroskobu bulunmadan önce hücrenin organelleri içerisinde Mesosom diye bir yapı kabul ediliyordu ancak şu an biliyoruz ki sadece hücre zarının kıvrılmasıdır mesosom... Ama mesosomun o zaman bulunması büyük bir başarıdır. bunu küçümseyemezsin...

Bunun gibi binlerce örnek var.

Geçmiş tarihte yapılan çalışmalarda bir iki tane " günümüze göre kusur " bulunduğunda tüm çalışma silinemez. Zaten günümüz evrim teorisyenleri Darwin'in dediklerinden ilham alarak ancak başka bir kulvarda çalışmaktadır.

Bunları bu başlıkta tartışmayalım lütfen. Yoksa sorarlar adama, atın 3. parmağı, insanlardaki 20'lik dişler, ayak parmakları vs... diye...

Cidden burada tartışmayalım bunu. Bu başlıkta tartışılması gereken Darwin gibi büyük bir bilim adamına, biyolojinin babalarından birine yapılan terbiyesizlik ile TÜRK HALKINI düşünmemeye zorlayan, karşılaştırmamaya zorlayan bir sözde bilim dergisidir.