Priapos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir biyolog adayıyım, dalım mikrobiyoloji ve evrim olacak,

Ben, gelişmekte olan bir ülkede, biyologlara değer verilmeyen bir sosyal yapı içerisinde okumaya çalışıyorum. Ben ülkemdeki bilgisayarı açıp Richard Dawkins ( Oxford biyolog ) sitesine bağlanıp onun makalelerini okuyamıyorum çünkü Mahkeme benim bilgi edinme özgürlüğümü kısıtlamış.

Ben ülkemde Darwin diyemiyorum. Ülkemin resmi bir kurumunun çıkardığı bilim dergisi,

Halkını embesillikle itham ederek, halkının anlayıp, düşünüp seçme özgürlüğünü ve yetkisini kısıtlamıştır.

Demokrasimizin en büyük sorunudur dayatmalar, seçme hakkının olmaması...

Ne diyim, iyi ki doğdun Darwin, 200. yılın kutlu olsun.
https://www.r10.net/r10-kutlama-mesaj...n-charles.html
İNSANIN YARATILIŞ MUCİZESİ - Harun Yahya

+
harunyahya okumuş birisiyiz diyor bir arkadaş harunyahya kısmına karışmam ben

neden muhalefet olmak için muhalefet oluyorsunuz anlamadım ki yazılanlara bak solungaç ile kulağı o zamanlar farkedemediklerinden uydurup sahte çizimleri dayamışlar o zaman kandırmışlar sizi bilime değil darwine yapılmış bir sansür,
verdiğim linki incelerseniz onların çizdikleri ile gerçek insan embriyosunun alakası yok sahte çizimler yapılan çizimler sahte gözüktüğü gibi bilgiler doğru değil eskiden size beyin hücresi kendini yenilemiyor diyorlardı artık yeniliyor diyorlar noluyor sizde eski bildiklerinizi siliyorsunuz o zaman eskiye inanmaya devam edip bilim budur mu diceksiniz garip çok garip ,