Web sitelerinizde kullanabileceğiniz tamamen el ile çizilip,photoshopta renklendirilen maskotlar satıyoruz.Aslında ben sadece aracıyım,Bu maskotları hazırlayan ve satan bir küçük kız arkadaşımız.Kendi harçlığını çıkarmak üzere maskot satmayı düşünmüş.Ben de aracı olarak yardım etmek istedim.
16 yaşındaki bu kız arkadaşımız web sitenize uygun bir maskotu tamamen kendi hayal gücü ile çiziyor ve renklendiriyor.İsterseniz maskotun hangi hayvandan ve hangi cisimden esinleneceğini belirtirsiniz isterseniz seçimi kız arkadaşımıza bırakabilirsiniz.
Referans olarak bakabileceğini maskotlar:
1) Maskot 2
2) Buraya tıklayın
3) Buraya tıklayın
Maskotların satış fiyatı 20 TL olarak ücretlendirilmektedir.
Maskotlar; eğer ki fikri siz verirseniz ( köpek olsun,kedi olsun ) 4-5 gün içinde, eğer arkadaşımıza bırakırsanız 1 hafta içinde teslim edilecektir.( Yapılacak maskot çok belirgin ise yani sizin kafanızda kesin birşey var ise daha kısa sürede de bitebilir)
Not1:Alınacak 3 siparişten sonrakiler sırayla yapılacaktır.(Yani 1 hafta sonra yapılmaya başlanacaktır)
Not2:Maskot çizimi tamamen yetenek ve ilham gelmesiyle ilgili olduğundan 1-2 günlük gecikmeler olabilir.Bunu anlayışla karşılayabilecekler lütfen sipariş versin,çünkü sonuçta bu işi yapacak olan küçük bir kız arkadaşımız.Onu da üzmek istemeyiz.
Not3:Arkadaşımızın paraya ihtiyacı olduğundan dolayı isteyenler parayı peşin verebilirler isteyenlerse iş bittikten sonra bu tamamen size kalmıştır.
Ödemeler PTT İsme havale yoluyla gerçekleştirilecektir.
İsteyen kontür alıp şifresini yollayabilir.
İsteyen paypal ile bana yollayabilir. Ben kontür alıp ona yollayabilirim.
İsteyen Garanti Hesabıma Havale/EFT yapabilir.
Soru ve siparişlerinizi P.M yoluyla yapabilirsiniz.[/COLOR]