@ On3m teşekkürler hocam. (bu arda smf.gen.tr o konuya ilk mesajı ben yazmışım pek ilgilenmedim iyiki söyledin tekrara yapacam o script ile)
@ bayGaReZ hocam saolun.
http://www.kogame.org/oyun/sitemaps.php bu dimi seo4 sitemapı. (bu arada mysql ile ilgili konumdaki sorunu çözemedim artık çözemezsem silecem kökten oanda saolun)
Bu arada sitemao Generator ile hazırlıyorum nasıl olur bilmiyorum ama uzun sürecegi kesin.
Rica ederim dostum.
seo4smf nin sitemapı, siteadiniz.com/forumyolunuz/sitemap.xml şeklindedir. Ayrıca Fatih, sana şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki, seo4smf sunucuyu kasmıyor. Böyle hurafelere inanmayın artık

Biraz araştırmacı olup kendiniz inceleyin

Ben onca zamandır seo4smf desteği veriyorum, neden hiç sunucu kasılması yaşanmadı. Ya da bu şikayet ile birisi gelmedi? Önce bilip sonra konuşalım olurmu?
Belirtmeden edemeyeceğim; seo4smf nin sitemap modülü, direk olarak veritabanından verileri çekerek ekrana yansıtır. Veritabanına bir konu girildiği zaman, aynı anda sitemapta görürülür yani.
Saygılar, sevgiler
Biz daha öncesinden beri veriyoruz dostum sunucuyu kastığı kadar sitemap.xml inde de server sorunu yaşıyor bir çok kişi. Kendi serverimdeki tüm sitelerden seo4smf yi kaldırdım sebebinide önceki mesajımda belirttim.
Şunuda belirteyim 2.x sürüme geçildiğinde seo4smf kullananlar tüm url leri değişecek. resmi sitede bulunmayan bir modüldür