Selamlar
Bu forumda script yazdirmak icin Hikmet Güngör üye adi: hikmetg (
TRUVANET WEB HOSTING - Web Hosting - Alan Adı Kaydı - Domain Name Kayıt - Marka Tescil - Kiralık Sunucu - Co-Location - Web tasarım) isimli sahisla anlastik. 1.600 ytl karsiliginda otogaleri scripti yazacakti. Ön ödeme olarakta 200€( yaksakik 400 ytl) ödeme yaptim. Anlasmaya göre scripti bi domain altinda sürekli yayinlayip bu sayede bana demo göstermis olacaakti. bir hafta icerisinde grafik calismalarini bitirip bana dizayni sunacakti. begenirsem devam edecekti. neyse beni tam 1 ay oyaladi. bir ay sonra bana photosopta 15 dakikada cizilebilecek bi tema gösterdi. Vel hasil site 10 gün icinde bitecek dedi. bu seferde vdsl calismasi yüzünden internetimiz yok dedi. Baska bi arkadasa msni eklettim onda cevrim ici olan hikmetg bende cevrimdisi yani kendi degimiyle interneti yok. bugun yarin bugun yarin en sonunda geri ödeme icin anlastik . Subat 15 civari
haftaya göndeririz dedi tekrar aradim ay basi dedi simdi ariyorum telefona cikmiyor.
Sizleri uyarmak istedim bu sahtekara sakin paranizi kaptirmayin. Ben ondan parami bi sekilde alirim ama bu kadar vakit kaybi oyalanma vs. siz kaybetmeyin
saygilarimla