senin siteden okudugum bi hikaye yüzünden suan uyuyamıyorum senin siteden okudugumu umuttum eskiden başımıza gelenler geldi aklıma gözlerimi kapatiyorum gözlerimin karanlığı içinde bir ışık var sanki

uykum berbat oldu suan gözüm yanıyor uykusuzluktan ama yatamıyorum be kardesim yapmayin böyle siteler

sizinde hikayeleriniz varsa böyle bekleriz..
Çok hoş olmuş.
Özellikle UFO konusunda daha fazla içerik görmek isteriz. Diğerleri fasa fiso.
Site açıldığı anda müziğin direk devreye girmesi hoş değil. Kullanıcı dostu konusunda kafandan sınıfta kalıyor, bu otomatik başlayan bir müziğe sahip siteler. Ayrıca header'da ki çok küçük kalmış sanki, özellikle kırmızı yazı zor okunuyor.
Son olarak, google reader listeme almak istedim ama sitede ki RSS linki çalışmıyor.
iyi çalışmalar.
yorumlarınız için teşekkürler.İlk olarak bende ufolarla çok ilgiliyim bu konuda derinlemesine incelemeler yapıyorum şu anda,yeni açıldığımız için içeriği genişletmeye çalışacağız tabiki.Sizlerinde desteğini bekleriz.Müzik konusuna gelirsek,aslında bende hoşlanmam ilk girişteki müziklerden ama sonuçta koyduğum müziğin intro kısmından itibaren rahatsız etmemesi için özen gösterdim.Yani hepsini dinlediyseniz ilk olarak bir kalp atışıyla başlıyor,daha sonra daha gothic bir kimliğe bürünüyor.Amacım siteye girişte ziyaretçinin ilgisini çekmek ve konulardaki o kalp çarpışını çoğaltmak..Zaten farkettiyseniz konularda müzik yok sadece sayfalar içine yerleştirdim ve rahatsız olma durumunda zaten kullanıcı müziği kendisi kapatabiliyor..

Bannerdaki yazılar ise bilerek küçük yazılmıştır.Amaç herzaman gizemi korumaktır,aslında sizin o yazıları bile okumaya çalışmanız bizim ne denli başarılı olduğumuzu gösteriyor.

yani aslında ordaki yazılar okadar önemli olmadığı için sadece gizemli bir hava yaratmak amacıyla sitede 2.planda yer almasını sağlamaktır.Son olarak rss leri tekrar gözden geçiricez,teşekkürler.
Sitede çalan müzik güzel insanı hemen konuların içine çekiyor

ancak tasarım tartışılır...
yorumunuz için teşekkürler.müziği beğendinize sevindim.Tasarım konusunda önerilerinize herzaman açığız zaten,nekadar çok geliştirirsek hem bizim için hemde ziyaretçilerimiz için okadar iyi olur..