bu 12 adalar hakkındaki yormunmu yoksa ???
açıklada derdin ne bilelim
Ya SEV Ya Terket!!!
Sen Kimsin ki ya sev ya terk et diyorsun O Atatürkün potresini kaldır ordan adını kirletiyorsun
Ne kadar geri zekalıca bir yaklaşım ben sadece bizim topraklarımızı kürdistan haritasında gösterilince hepimiz tepki gösteriyor ben dahil ama bize yapılınca seviniyoz ediyoz sadece empati kurun dedim adamlar beni kürdistan başkanı yapmadıkları kaldı
Siz Kimsiniz ? Bu ülke öle 2 3 nara ile kurulmadı kan döküldü Malazgirtte çannakkalede 2 milyon insan şehid oldu bu ülke için kan verdik gerekirse dökeriz.
bu kadar yüce değerlerimiz var ve bunu kürdistan yok olmayacak da gibi laflarla mı koruyacaksınız ? İcraat yapın icraat... böyle bu değerlerin arkasına saklanıp ahmet kaya vatan haini şu böyle bu böyle deyip vatanseverlik olmuyor vatan severlik şudur ne olursan ol yinede başımın gözümün üstünde ya sev yada sevdir diyorum bende sizin gibi kafatasçılık yapmıyoruz
ama şunuda unutmayın Atatürkün arkasına saklanarak bu yüce değerleri oyuncak gibi gören 14 15 beyin yaşına sahip insanlarada mahal vermeyeceğiz..