dijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim aktarabileceyim tutar ilk etapta en fazla 100 bin ytl tutarsaama kredi felan bişeyler yapabiliriz...

Müdür o proje seni aşar.
Sen zaten ilk ay içinde gelen mahkeme celplerinden bıkıp sistemi kaparsın.

Bir kullanıcı Ali Kırca nın p*rno videosunu ekleyecek. Dava açılacak hadi anlat derdini dava süresince yok bilirkişi gelecek yok belge isteyecekler yok yazı isteyecekler.
Müyap dava açacak bilmem kim mp3 ekledi diye. Ben eklemedim diyeceksin. Onlar da barındırmalarına yardımcı oluorsun diye dava açacaklar.
Kullanıcılara para ile üyelik satmak zorundasın. Bunun için aynı dan 300 paralı kullanıcı download yaptığında hepsine en az 1 mbit hat vermen lazım. 300 bir o kadar da parasızlara hat ayırman lazım 1 terrabit band genişliği lazım.

Bunlar 100 bin lira ile girilecek bir iş değil.
Daha makul işler var o para ile girilecek. Ama rapidshare benzerleri varken ve onların yerine kimse sana dosya yüklemez.

Çünkü rapidshare i kalkındıran film müzik ve w*rez downloadlarıdır.
Sen bunların hiç birini serverında barındıramazsın. Anında şikayet gelir ve hemen kaldırman gerekir. O yüzden senhemen siliyorsun diye kimse sana dosya yüklemez.
Kimse de sana para ile üye olmaz.

Çünkü webde dosya upload sitelerinde yüklenenlerin %99 u lisanssız korsan dosyadır.