Çeşitli sebeplerle ideal kadromuzla oynayamıyoruz. Bence Denizli'nin kafasındaki ideal kadro;
--------Rüştü---------
Ekrem-G.Zan-Toraman- İ. Üzülmez
-----Ernst---- Sivok-----------
Tello ---- Delgado---- Bobo ( veya Holosko)
--------Nobre---------

Nobre daha çok forvette top tutan defansı yoran ve açıklar yaratan bir futbolcu, yani çok fazla skorer ve göze hoş gelen bir forvet değil, son maçlarda çok açık bir form düşüklüğü var ama ben bunu sakatlığına bağlıyorum, son haftalarda risk alarak ve öz veriyle oynuyor form düşüklüğü bundan.
Bobo'ya ne oluyor anlayamıyorum, geçen seneki Bobo nedense yok herkes patlama yükseliş beklerken o belki de şampiyonlar liginde yaşadığımız fiyaskodan sonra çöktü ve kendini bıraktı, yine de Bobo kaybedilmesi göze alınamayacak bir değer ve ısrarla oynatılması gerektiğini düşünüyorum.
Holosko yabancı kontenjanından yer bulamıyor kendine. Bu hafta Gökhan Zan oynamadığı için yer bulamadı kendine. Zapotochny veya Holosko dışarda kalıyor çünkü Ernst, Cisse ve Delgado üçlüsünden en az ikisi mecburen forma giymek zorunda yoksa orta sahamız çok güçsüz kalıyor.
Mustafa Denizli geldiğinde en çok yaygara koparanlardan biri bendim, hala da sevebilmiş değilim kendisini, lakin şuan takıma faydalı olduğu da aşikar, tek kusuru büyük maçlarda korkak oynatması.
Herşeye rağmen;
Çocuklar inanın, inanın çocuklar,
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler...