Site adresi: stadya.com
Site için istenen fiyatı: 250 TL (başlangıç)
Min. Artış: 10 TL
Hemen Al: 400 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam Koulmadı
Sitenin açılış tarihi: 6 Ay Önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online Metin Tabanlı Browser Oyunu
Günlük hit sayısı, kaynak link: 150-300 arası analytics (resim altta)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaş / PR1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümüyle
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:

En çok soru gelebilecek konu olan script konusundan biraz bahsetmek istiyorum, script yabancı forumlarda ücretsiz dağıtılan BloodtownMafia adlı bir script idi. Fakat bu script çok sorunluydu, özel mesajı çalışmıyordu, grafik namına birşey yoktu, ingilizceydi vesaire. Script tarafımdan Türkçeye çevrilmiş menüler ve oyun içi fonksiyonlardaki hatalar düzeltilmiş ve grafik-flashlar eklenmiştir. İstediğim ücret ciddi geliri ve hiti olmayan bu site için verdiği emeğe deyecek bir ücret değil fakat ilgilenemiyorum, oyunun içindeki görseller ve flash %100 orjinal olup tarafımca hazırlanmıştır, herhangi bir klonu yoktur. Oyunun içinde birçok aksaklık ve bug uzun süren çalışmalarım sonucu halledilmiştir. Scriptte düzeltilmesi gereken tek birşey var o da isteğe göre değişir, yan menü yukarı alınıp CSS tasarım yapılabilir fakat dediğim gibi isteğe bağlı birde browserlara göre farklı görünümler olabiliyor onlar da düzeltilmeli... Oyunda klasik suç işleme hırsızlık yapma vs. mafya oyunları klasikleir vardır, görseller eklenmistir bunlara tabii. Oyunun anasayfasındaki menü vs. herşey tamamiyle bana aittir, başka bir klonda bulamazsınız. Oyunun şu anda 6.600 kullanıcısı vardır. Oyun kayıtta aktivasyon istediğinden bunların çoğunluğu gerçek email adresleridir hepsi db'de mevcuttur. İlglienmeme rağmen 6 ayda bu kullanıcı sayısına ulaşıldı sadece tasarımına ve scriptini düzelttim oyun içine müdahele etmedim.
Site "Online Mafya Oyunu" gibi aramalarda birinci sırada çıkmaktadır. Premium üyelik olayıyla gelir elde edilebilir fakat ben sadece bir şablon oluşturdum uğraşmadım.

Demo için giriş: kullanıcı adı: google- şifre:google

analytics: