Teşekkürler
Sayın Sitemde.com yetkilileri;
12. aydan beri hizmetini verdiğiniz serverınızdan oldukça memnun olduğumu belirtmek istiyorum. İstanbula geçiş yapmanız için de hayırlı olsun diliyorum. İstanbul metropol bir şehir tüm olanakları elinizin altında olabilen bir şehir olması münasebetiyle geçmeniz biz kullanıcılar ve siz servis sağlayıcılar için iyi olacaktır ve iyi de oluyor.
Güncellemelerin yapıldığı anlardaki aksaklıklar dışında serverda hiç bir sorunu görememekteyim. Yani çok mükemmel bir hizmet vermektesiniz. Ticket yanıtlarını sürekli aynı süre içerisinde bir kaç dakika sonra aldığımı hep belirtiyorum. Uzun zamandır ticket göndermedim. Bu demek oluyor ki bir şikayet olmamıştır bir sorun olmamıştır. Memnun olduğum bir durumda ticket göndermem de pek mantıklı gelmeyecektir. Süs niyetine de sizin gibi değerli yönetime ticket yollamak da içime sinmiyor benim karakterim buna elvermez.
İstanbula geçişinizi tekrar kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İyi ki varsınız. Her zaman sağlık mutluluk esenlikler içerisinde bir hayat sürmenizi ekibinizden diliyorum.
Fehmi YOLDAŞ - 0505 542 93 42 - 0535 588 31 51
AloSmsKart.Com Toplu SMS Hizmetleri - TOPLU SMS HİZMETLERİ
İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler Fehmi bey. Kısa zamanda bir çay içmeye bekliyoruz