Arkadaşlar önceden kısa süre çalışıp blog yazdığım firma ile sitmi bitirisem bu yaz tekrar çalışmak istiyorum...

Uzakdoğudan veya koreden host arayanlara bu yeri tavsiye etmek için açtım bu başlığı...Hosway güney korenin en büyük sağlayacılarından. Ayrıca domainde almak mümkün ama taviye etmiyorum...

??? IT ??? ???, ????? : ?????, ?????, IT????, ???? ??, ????, ?????? ???

Notlarlar;

Sadece korece yardım ediyor o yüzden ingilizce destek veren uzakdoğu host şirketi arıyorsanız hong kong kökenli firmalara bakın...

Uzakdoğu insanları için site yapmayacaksanız, orada site kurup Türkler falan faydalansın diyecekseniz hiç bulaşmayın. Çünlü ne kadar çıkış kapasiteleri falan amerika, avrupaya göre yüksek olursa olsun kötü performans alacaksınız...Bir videonuzu site üzerinden oynatırsanız ağlarsınız. Bkz: http://video.cyworld.com/

Son ekleme, ticari bir siteyi kore ip si olmadan açamazsınız...Yani korede ikameth etmek zorundasınız. Site kapanıyor yoksa...

Vbulletin falan lisansız kullanabilirsiniz. VB nin bürosu olmadığından sallamıyorlar (aslında tr lokasyondada vb liler bişey yapamazlar ama durumu bilmeyen hostçu arkadaşlar kapıyorlar)...Orada discuz ve zeroboard çok favori, vb, ipb flan ilgilenmiyorlar...

Ahlaki değerler vs gib şeyler çok önemli, örneğin zinanın suç olduğu dünyada tek müslüman olmayan ülke. Sonra kuzey kore hakkında propaganda siteleri açamazsınız (pkk gibi) kapatırlar...

Son olarakta starcraft oyunu hakkında site açarsanız, para ödemek zorundasınız...