) Herkes Birşeyler yazmış ama hiç faydalı konuşan arkadaş görmedim ( Fikrinize Sonsuzdur saygım ) . Yok google o kadar tag yok google bu kadar tag yok 1 video o kadar tag sandbox yer felan .... Herşey hikaye Başlığın aldığı kelime kadar tag ekleyebilirsin ( fili ayse ve arka sokakta oturan teyze gece tek aslarina evdeyken babam hepsinin isini bitirdi ) Wp veya baska bir seo uygulamasında bu başlığı taga çevirdiğinde o zaman spam olur bu demektirki seo denen birşey kalmıyor

ama bence spam değildir çünkü zaten google bir içeriği dağıttığında başlıktaki kelimelere göre dağıtıyor

Nasıl mı ? Alın size örnek Title : hikaye, hikayaler, gizli hikayeler, liseli kızlar hikayeleri, vs. vs. her ayrı kelimede site ilerlemiyor mu ?

işte mantığı budur abi sen yinede 10 tanedir 20 tanedir deme tittlenin uzunluğuna göre tagını uygula kafan rahat olsun. Teşekkürler iyi geceler herkese en güzel örneğini sitem olarak verebilirim sana aylardır p......no izle kelimesinde siralamaya giremedim şu anda worddpress teması ile 2 günde 15. sayfaya geçtim.