BilgiliHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mr.Darkness anlamadın gene galiba ? diyorumki.
Yani bizden sonra hosting firması açmak isteyen varsa.Biz tecrübelerimizi yazalımki diğer arkadaşlar "TOSTÇU" anılmasın.
İnsanlar tecrübelerini paylaşması zor değil.Bunu yaparken farkında olmadan UKALALIK yaptığımı farkediyorum.Fakat konu başlığını alıntı yaptığımı söylemiştim.
ben anladım ve sen bu post'u atmadan önce ben kendi post'umu editledim bir kontrol edersen. İnsanların tecrübelerini toplamak kolay birşey değil ve tostçu diye anılabilecek insanlar zaten öyle bir hitap ile anılmak istemiyorlar ise internet dünyasını güzelce araştırıp piyasaya o şekilde girmeleri gerekiyor.

he burada şunu diyebilirsin. Hosting işine yeni gircek arkadaşlar için güzel bir platform olsa yani bütün herşeyin yayınlandığı server kurulumları cpanel kurulumları vs. vs. gibi bir platform olsa insanların hata yapma olasılıkları düşse diyebilirsin ve bu daha mantıklı geliyor. Benim yaşadığım bir tecrübeyi insana anlatmak zor birşey değil ama karşı taraf yaşamadığı sürece ne kadar verim alabilir oda tartışılır.

Umarım konuyu yanlış yere çekmemişimdir.
Saygılar.