Şimdi bütün üyelerin kullanıcı gruplarında yasaklı gruba taşındı...

O gruptan kayıtlı kullanıcılar grubuna taşıyabilirisn..üyelerin şuanki bulunduğu grubu silersen otomatik olarak kayıt kullanıcılar kısmına taşınır, üyeler...