Merhaba,
Öncelikle güzel bir sistem oluşmuş. Umarız daha da güzel olur. Bir kaç sorum ( ve belkide aynı zamanda önerim) olacak;
1- Haber çekilen sitelerde bir limit varmıdır. Modül olduğunu söyleyebilirsiniz ama yinede emin olalım. Ayrıca haber çekme işleminde kategorilere ayırabiliyormusunuz? Limit den kastınızı anlıyamadım. Çekilen sitede haber eklendikçe bu siteye de ekleniyor. Ve geldıği kategoriden sitenizdeki kategoriye aktarılıyor. Kategori bazlı sayılır. Ama isterseniz sadece 1 kategoridende alınsın diyilebilir.
2- Video bölümü nasıl çalışacak? Diğer video sitelerinden direk video çekme veya izletme olacak mı? Şuan için kod ile eklemeyi düşündüm ama bu bölümede bot yapılabilir. Diğer sitelerden izletme olacak ama çekme henüz kararlaştırılmış birşey değil.
3-Video alanında embed ve link verme alanı olacak mı? Cevabı yukarkı sorunuzda verdım.
4-Galeri ve video bölümündeki içerikleri haber içinde pratik olarak yayınlanabilecekmi? Editör yardımıyla link göstererek en basit yöntem olarak verilebilir.
5-Video ve galeride de yorum var mı? Evet yorum var.
6-Mevcut kırmızı habertürk temasındaki spor alanı gibi başka alanlara da ayrı renkte haber kategorileri koymak istersek, mümkünmü? Evet mümkün panelden kontrolü var sayıyı arttırabiliriz.
7-Tema ne kadar esnek? tema kodları açık mı? Açıksa kendimiz tamamen farklı bir tema tasarlayarak kullanabilirmiyiz? v3.0 de smarty ye geçebiliriz. O zaman tamamen esnek olacak şuan için böyle bir durum yok yeni versiyonda olabilir.
8-Haber resim küçükltme işleminde yöntem nedir? croplama varmıdır? Bunun için herhangi birşey düşünülmedi. Şuan resimler deforme oluyor.
9- Ana menüde menü üzerine gelindiğinde haber başlıklarını göstermek mümkün mü? Evet mümkün.
10-En çok okunan ve yorumlanan haberleri günlük-haftalık-aylık olarak göstermek mümkün mü? Şimdilik bunu gösterebileceğimizi sanmıyorum.
11-Anketlere resim eklenebilecek mi? Birden fazla anket yayınlamak istersen nasıl olacak? Yada her haber kategorisinde o kategoriye uygun anket yayınlamak istersek olabilecek mi? Şuan istenildiği kadar anket ekleniyor son aket sitede gösteriliyor ayriyeten anket sayfası yapılabilir.
12....
Neyse abartmayalım. cevaplar için şimdiden teşekkürler..başarılar..
Elimden geldiğince kısa cevaplar verdim.
Ama banada fikir vermiş oldun.
Soruların için teşekkür ederim.