Merhaba arkadaşlar, herkese keyifli bir gün dilerim. Mevcut günlük 6k hit alan bir sitem var. Sitemin üst kısmında forum diye bir link bulunuyor.
Tahminimce forum kısmına günde 1K lık giriş mevcut. Bu rakam azda olabilir çokta olabilir. Bir arkadaşa komple forumu ve ftp bilgilerini vermiştim fakat saolsun ftp'yi temizlemiş. Ayrıca unreal'in listen portlarınıda silip sunucuyu kapatmış. 2 saat bu sunucu telnette açık görünüyor fakat neden bağlanmıyor diye uğraşmıştım. Sorun listen portlarını silmiş olmasıydı. Sadece 7000 portunu açık bırakmış ben uğraşayım diye. O yüzden asla ama asla ftp şifresini vermeyeceğim. Forum phpbb3 kuruludur ve sıfırdır. Fakat isteğe göre forum sistemi değiştirilebilir. Forum ile asla ilgilenmeyeceğim. Forumla gerçekten ilgilendiğini görürsem reklam koymasınıda isteyeceğim. Reklam koysun TÜM ÜCRETİNİ kendi alsın. Benim yamuk yapma ihtimaline karşında bana php dosyası versin ve ben ftp'ye koyayım. Her ihtimale karşı her gün dilediğince o php dosyasını kontrol etsin. Ben bir şeyler yaparsam tüm ftp'yi temizlesin. Zaten piltelekom.com seçkin bey bizi çok iyi tanıyor. Yüz yüze görüştük kaç defa. Dediğim gibi forumla ilgilensin, istediğini yapsın. Forum ***** olmayacaktır, buna kesinlikle müsade etmem. Kapatırım forumu ondan daha iyi

Ilgilenecek olan arkadaşlar lütfen PM ile irtibata geçsin.
Forum hakkında bilgiler.
Günlük 6K sitenin ana sayfası hit alıyor. (Minimum. Çünkü popup aldığım yere günde 30K lık giriş var.)
Sitenin üst menüsünde Forum yazısı mevcut. (Muhtemelen 1K lık giriş oluyordur. Azda olabilir çokta olabilir.)
Google indexli sayfa sayısı : 19.900 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,22 saniye)
Iyi forumlar.