allah allah hayret yine ürkmüş birisi çıktı. akar adamlık sana mı kaldı da başkasının adamlığını sorguluyorsun ? eğer bu adam olma konusu sana kaldıysa yandık. memocanla senin boş beleş olduğunuzu düşünmüyordum ama şuan düşünüyorum evet. değil misiniz yoksa ? senin ismini değil deface sayfasına tuvalete yazmam ben.
Ben türkiye de herkes gibi w a r e z kullanıyorum keşke imkanım olsa satın alsam, ayrıca kullandığım temam da w a r e z olabilir ben kalkıp bu temayı ben yaptım demiyorum senin seviyen de belli üslubunda, adamlar bir de utanmadan altındaki coprighti silmeyin diyor emeğe saygı diyor kimin emeği kime saygı. Bana başka taraftan da tutturamazsın zaten ben hiç olmazsa başkasının emeğini full kopyalayıo bu benimdir demiyorum. Zaten son zaman joomlada türeyip abi bir ytardım diyenler bugün ortalıkta joomlacıyım diye gezinmeleri insanı hayrete düşürüyor. Ya siz dün neredeydiniz hangi cefasını çektiniz bu işlerin mjturkiye deyken olanların dışında joomlayı tanıyanmı vardı bu alemde. Ben 5 senedir bu işin içinde olarak her zamanda faal olarak katılmışım kim bana ne tututurabilir herkes ortadadır