Arkadaşlar beni bilen bilir bu tür polemikleri sevmem ama yalan işin içine girince yazarım dayanamam.
Şimdi hiç laf kalabalığı yapmadan temanın tamamen çalıntı olduğunu ve ispatına bakalım. Evet arkadaşımızında dediği gibi temanın demosu
burada Şimdide kaynak kodlara bakalım silmeyi unuttukları koda (aynı siteden)
Kodların en altına doğru bakalım ne yazıyor
<!-- To remove this line or our link you must buy the "Pro-Version" on TechLine.de! -->
Benim gibi az çok ingilizce bilen arkadaşlar için açık bir yazı ve burada bir link var ona girelim bakalım
TechLine.de Bu temaların hemen hemen hepsi aynı kodlamaya sahip hepsinde neredeyse baştan aşağıya aynı kodlar var, girin bu demoların bir tanesine kaynağına bakın.
Bir de istanbul temasının kaynağına bakın tek değişen temanın ana indexindeki modül isimleri ve bu temalar ücretli satılan temalar.
Kendi sitelerinde ise bakın konu nasıl açılmış hangi cümlelerle
Alıntı
Evet arkadaşlar uzunca bir süredir bir tema yapalım diye düşünüyorduk. Ve en sonunda bir tane yaptık ve adınıda İstanbul koyduk.
Fazla birşey söylemeye gerek yok temada tam 18 adet modül pozisyonu bulunuyor. Modül pozisyonlarını buradan görebilirsiniz. Bu ilk versiyonu kullanıp hataları ve eksiklikleri bizlere bildirirseniz v2 de daha güzel bir JTR temasıyla karşılaşırız. Ücretsiz indirip kullanabilirsiniz.
Yalnız copyright ta değişiklik yapmazsanız gerçekten seviniriz, gerçekten büyük emek var. İnsan olan silmez sanırım Neyse ikinci versiyonda çok daha güzel bir JTR teması sizleri bekliyor olacak.
şaşırtıcı gerçekten editlemek için bu kadar emek ve editleme denmeden direk biz yaptık denmesi yorumu bu başlığı açan arkadaşla beraber tüm herkese bırakıyorum