Herkese merhaba ;
4 siteme günlük postçu arıyorum.

son açıklama ;
https://www.r10.net/1058301558-post16.html

1 site wordpress. film indir sitesi. günde 10 yazı eklencek. etiket eklencek. kaynak var (bekleniyor)

1 blog. günde 5 adet hit getirecek konular olması lazım. marez olmıcak.

1 genel forum sitesi. günlük 20 post. istediğiniz yere ekleyebilirsiniz. (anlaşıldı)

1 site video sitesi. günde 5 video eklencek. resimdeki gibi olucak. video lar özenle seçilecek. güncel ve işe yarar videolar olucak. boş videolar olmıcak.
resimdeki gibi kısımlar doldurulacak. (anlaşıldı)
verebileceğim domainler :
gumusvadi.com
akrep.info (satıldı)
hukumet.info (satıldı)
tabir.info (satıldı)
hapis.info (satıldı)
ihrac.info (satıldı)
tahil.info (satıldı)
emezun.info (satıldı)
aynur.info (satıldı)
mujde.info (satıldı)
webtasarim.cn (anlaşıldı)

yeni domainler :
16dec.com (pr4 ten düşme) godaddy de. 10. aya kadar süresi var.
blogtech.info (pr4ten düşme) godaddy de yine baya süresi var
iftarvakitleri.info
dsso.biz (pr3 ten düşme) butur.org da 10 aydan fazla var.
cagtasaklilar.com isimtescil de 8. aya kadar süresi var.
gumusvadi.com

istediğiniz işi ve domaini söyleyin. ona göre anlaşabiliriz. bazı işlerde 2 domain verebilirim. ama bana gelipte en kolay olanı söyleyip en güzel 2 domaini istiyorum demeyin sakın.

yeterince açık sanırım. her biriyle farklı postçularla anlaşılıcak. daha sonrasında zaten iyice ayrıntıyı konuşuruz. sürekli devam edilecek. beğenmediğim, işini düzgün yapmayanlarla işi bırakıp işi iyi yapana verebilirim.
ilk 10 gün içersinde çalışmaları beğenmezsem işi bıraktırabilirim. 10günden sonra böyle bi durum olmaz. ayın sonunda bitirebilirim.

+ olarak kişinin yaptığı işi beğenirsem hem prim uygulayabilirim. hemde isterse diğer işleri de ona verebilirim.

ve anlaşma yapıldıktan sonra kişi ben yapamıcam, işim çıktı, şu oldu bu oldu diye beni yarıda bırakırsa -itrader ı basarım.
domainler postun sonunda verilecektir.
saygılar.