Ben öyle bir saygısızlık ederim ki bununlada kalmam kafa da kırarım.
Demek Çalmadın.
HostSunucu Web Hosting İnternet Hizmetleri - Host, Domain, Alan, Windows, Linux, Tasarım, Yardım - bu senin siten.
Venois Hosting | Reliable and Ultrafast Hosting Solutions | Hosting, Reseller, Alan adı Domain, Kayıt, Sunucu Kiralama, Sunucu Barındırma, Sanal Sunucu Hizmetleri - bu benim sitem, Bu sayfa da, : Alan Adı (DNS) : nin açıklamasını yanlış girmişim. Sende benden ÇALDIĞIN için seninkide yanlış olmuş.
HostSunucu Web Hosting İnternet Hizmetleri - Host, Domain, Alan, Windows, Linux, Tasarım, Yardım - bu senin siten.
Venois Hosting | Reliable and Ultrafast Hosting Solutions | Hosting, Reseller, Alan adı Domain, Kayıt, Sunucu Kiralama, Sunucu Barındırma, Sanal Sunucu Hizmetleri - bu benim sitem,
bunlara bir bak.
Ben bu açıklamayı yanlıi yapmış ve değiştirmemiştim. Sende çaldığın için senin kide yanlış olmuş.
: Alan Adı (DNS) :
Statik html sayfalarınız için kullanabileceğiniz, database ihtiyacı duymayan sitelerinizi kolayca barındırabileceğiniz ekonomik paketler
Bana bak koçum, senin karşında çocuk yok. Beni salak yerine koyup ta sitene ilk defa girdim edebiyatı yapma.
Sol menüyü çalmışsın, düğmeleri çalmışsın, gizlilik sayfasını çalmış ordaki maili değiştirmişsin.
Servisler deki açıklamaların bile aynı. Benim yaptığım hatalı yazım, sendede aynı.
Ulan adamı illa dellendireceksiniz, birde utanmadan tasarımı ben yaptım diyorsun.