uutquu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
webmasterla her zaman sömürüldü sömürülecekte...
evet birlik olunmadığı sürecede bu böyle devam edecek yayıncılara ikinci sınıf bir muamele hakim. birisi birleşsek ne olurki falan demiş reklamcılar paralarını sitelerimiz üzerinden kazanmıyormu? şurada birtek site üzerinden olmasa bile toplamda 100k ve üzeri hit alabilen birsürü webmaster var bunlardan 10 tanesi bile destek verse günlük 1m gösterim kaybı demek,

bazı firmaların ciddiyetsizliğide bundan kaynaklanıyor ödeme yapmamasına rağmen ödeme yapar ümidiyle hala kullanılıyor fazla alternatif olmadığından, biri öncülük etsin ben tüm reklamları süresiz kesmeye bile varım şuanki ücretler dipte geziyor reklam firması kar etsin yada etmesin reklamlarının kalitesisizliğini site performansı olarak değerlendirmesin, kullanılan pop splash.. reklamlar sitelere ve ziyaretçilerimizi etkiliyormu etkiliyor ben o sitelerime gece gündüz bakımdı güncellemeydi düzenlemeydi korumasıydı seosuydu... emek harcıyormuyum harcıyorum üstüne bunlar için masraf ediyorum reklamlar yüzünden ziyaretçi kaybederiz sorunları olur sitemizi kitler yavaşlar..
Performans derken ne beklediklerini merak ediyorum Allahın hergünü kontür reklamlarına kayıt yaptıracak zekaya sahip bir kitleye hitap edemediğim için özür diliyorum kendilerinden.

kaç kişinin destek vereceği bile belirsiz ciddi ciddi böyle bir oluşuma katılabilecekler pm de atabilir kendi aramızda organize oluruz hiç olmassa