bilmiyorum arkadaşlar belki negatif replere boğacaksınız ki konuyu açarkende çok düşündüm.Ama neticesine katlanarak açıyorum.- rep konusu açmak yasak bunu biliyorum ama bu tarzda bi konu yasak olurmu bilmiyorum.
bide çok yerde karşılaşdım hep dert aynı : -rep verenler neden adını yazmaz sona (istisnalar hariç) ama + rep verenler genelde yazar.Gerçi rep felan boş işler ancak yinede içime düşen kurdu öldürmek için konuyu açma gereği duydum.Lütfen yorum yapacaksanız saygısızlık yapmadan yapalım.
Benim kafamı kurcalayan soru şu : +rep veren birinin mesajın sonuna üyelik adını belirtmesi etik mi ? Bende yaptım bunu ama bana o şekilde geldi bende o şekilde yazdım rep verince.Ne diyorsunuz arkadaşlar konu hakkında ?