Yine lafımıza ÜSTADLAR DAHA İYİ BİLİR AMA, diyerekten başlayalım
Şimdi arkadaşım pinglemek bir yere kadar dogru örnegin yeni bir site açtın bolca içerik ekledim index almak için ping vs gibi yollara başvurabilirsin ancak devamlı ping siteye zarar verecegi kanatindeyim NEDEN ?

Şöyleki ping demek google botun kafasına taş atıp hadi gel sana çorba yaptım sıcak sıcak iç google amcamızada götür (siteme içerik ekledim gel bunları dizine kaydet) demekir.

Buraya kadar sorun yok ancak hem içerik girmediysen hemde ikide bir ping attıysan sorun burdan kaynaklanıyor olabilir.

Yani sanırsam senin işin yalancı çoban hikayesine dönmüş devamlı ping atıp botu çagırıyorsun geliyor bakıyorki içerik felan yok gidiyor tekrar aynısını yapıyorsun tekrar geliyor yine içerik yok gel zaman git zaman tabiki botta sana inanmamaya başlıyor.

Ha yok ben içerik ekleyip ping atıyordum diyorsanda yazımın en başını okumanı tavsiye ederim > üstadlar daha iyi bilir<

Çözüm olarak(işi biraz oluruna bırakır düzenli olarak özgün içerik girmeye devam edersen sorunun zamanla çözülecektir bot daha sık sitene gelecektir diye umuyorum)