ZeroBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dt.net'i araya alıp duruyorsunuz o firma beni ilgilendirmez ki siz benimle alışveriş yaptınız ve muhattabım sizsiniz , maden dt.net i bu kadar çok seviyorsunuz bu konuyu açmayıp onlar ile devam etseydiniz.
Bu benim sorunum sizin değil fakat sizi gördükten sonra emin olun Dt.Net' in ne kadar iyi bir firma ollduğunu öğrendim.

Beni bu kadar suçlarken siz bir firma olarak sorulara cevap verin sonra benim ödeme yapmamamı suçlayın.

Daha sunucu sorununu çözmemişsiniz size neden ödeme yapayım ki ayrıca ödeme yapmış olsam sizi tüketici haklarına bu durumlardan dolayı şikayet etsem hem paramı alırım hemde siz cezasını çekerdiniz emin olun buda diğer host firmasına söylüyorum. Ödeme yapmasamda şikayet etme hakkına sahibim bir araştırın isterseniz.

Firma diyorum ama vergi levhası bırakın sitesi bile yok birde benim aradığım özelliklere bakın 10 faklı firmayla konuşunca bir kaçını araştırmak gözden kaçmış.

1) 7/24 Destek? (Bırakın günde 6 saat online değil)
2) ***** ve v,arez içeriğe izin? (üstelik konuda başka firma yazıyor ve yalan söylüyor)
3) Db sorunu? (screende gösterdiğim)
4) 6 ya bölünmüş bir sunucunun bu kadar kasılması?

Bunlara cevap verin sonra beni şikayet edin herşeyden önce bir firma kendini bilmeli üstelik siz ve arkadaşlarınız bana -rep vermişsinizki ben o seviyeye bile düşmem.