yazık yahu vallahi yazık! 1 hafta deneme hakkın var öyle mi?
Zero Bilişim geçmiş olsun, isteyen yasaları kendine göre saçma sapan yorumluyor işte böyle.
Hocam bu işi yapıyorsan bi kere tolerans ı unut bizim insanımız çoktan tolerans hakkını kaybetti. Her önüne gelen üçkağıtçılıkla bir yerlere gelecegini sanıyor. Bende bi çok kez bu duruma düştüm artık degil sunucu kurmak ücret yatmadan mouse kıpırdamıyor yerinden allah biliyor mouse ta bunu istemiyor zaten...
Sen dogru bildigin yolda devam et 3-5 zararlı parazit için ne insanlığından ödün ve ne de onun seviyesine in.
Sen en iyisini yapmışsın hakkını helal etme geç.
Tek tek cevap verelim

kimsenin beni yanlış tanımasına izin vermem , ram düzeyinin bizim sunucuda fazla olmasının nedeni sitelerin o anda bizim sunucumuzdan yayın yapması diğer sunucunun boş olması

Evet varez ve ***** kabul ettim fakat ne yazmışım şikayet geldiği anda kapatırım yazmışım tamam o konuda ben haksızım ve özür diliyorum.Yaptığınız insanlığı burda herkez gördü , o söylediğiniz insan ne beni ekledi nede bir alışverişimiz oldu. "Hemen yönlenir dedi fakat o gün yönlenmedi. Fakat ben daha bugun onun sunucusundan down edıyorum dediği an ipleri değiştirdim ve dt.net sunucusu aktif oldu." bunun yönlenmesi banamı bağlı domain şirketiniz benmiyim benimle ne ilgisi var bilgisiz olduğunuzu burda belli ediyorsunuz zaten.7/24 MSN den destek vermiyoruz zaten veremeyiz bunu kimsenin yapacağını sanmıyorum fakat telefon açıp son durumu öğrenebilirdiniz.Benimle konuşurken laubali olmamaya dikkat edin.
Tektek cevap vermeniz bumu oluyor ben dt.net ten sunucunun tüm ram bilgilerini hepsini alıcam sunucunun kasılması beni ilgilendirmez bugun o saatlerdeki hitime bakarmısınız ve şunu sölemeliyim konularımmdan bakarsanız tüm sitelerimi sattım hemen hemen birtek son dizi var onunda 1k bile hiti yok bana arkadaş 75k garantisi verdi günlük daha 500 hitlik sunucu bu lütfen size nasıl güvenipte ödeme yapalım söylermisiniz.
Ayrıca konuşmalardan bir satıcı olarak labali tavırlar gösterende sizsiniz.
7/24 destek olayına gelincede ben bunu konuda yazdım bu özelliklere uygun firmalar eklesin dedim. Eğer okuyabiliyorsanız tabi Umarım diğer kişiliğime laf söyleyen tüm host firmaları yazdıklarından utanmıştır.