kimene adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın saydığı bir çok kelimede 1 sayfalara çıkardığına şahidim sağlam güvenilir bir arkadaştır
ATABEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasın calısma taktıgı ve yontemlerını 3 asagı 5 yukarı bılıyorum. 3 aylık sohbet sıtesını sohbet aramasında 1. sayfaya sokabılmısse iş tmm dır saglam bı arkadas
ByMsT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiye ederim.
Orkun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş aldığı işin hakkını veriyor tavsiye ederim cana yakın biri zaten fazlası ile yardımcı olmaya çalışıyor ...
Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenilir biridir. İyi çalışmalar
kartalg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 yıldır tanırım iki yıldır birlikte çalışırız. Benim bildiğim en iyi özelliği bi siteye kafasını taktımı peşini bırakmaz. deniz bayrak sitesini 1 e çıkarmak için yapmadığı şey kalmadı sonuçtada çıkardı. uygarajans sitesine başladığında site 3 aydır banlıydı 2 hafta sürmeden siteyi bandan çıkardı şuanda zaten 1.sayfada uzun lafın kısası hem güvenilir hemde işini çok iyi yapan biridir. Burada kefil olabileceğim tek insandır.
Asi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılarının devamını dilerim aldıgı işleri bitiren biri kolay gelsin
Bu kadar arkadaş üstelik güvenilir arkadaşlar tavsiye etmiş ama Cenk benim işimi tamamlamadı hatta başlamadı belki 6 ay geçmiştir belki de daha fazla, iyi niyetimden hiç üstüne gitmedim, işin yarısını da peşin ödemiştim, bu arkadaşalra sorarım şimdi bu kadar olumlu referans vermişsiniz, bana yardımcı olacak var mı aranızda , 3 yıldır tanıyanınız bile var?