Evet herkez kendi yönünden bakıyor dimi benim konularıma bakın bugüne kadar şikayet olmuş mu bundan önce çalıştığım firmalarda sorun yaşamışmıyım.
Konuda yazıyor bu özelliklere sahip firmalar eklesin 7/24 destek istedim daha ilk gün sunucuyu kurdu ama ip almıyor gibi bahanelerle beni geçiştirdi ilk gece vazgeçtim sonra bana telefon ile ulaştı öyle böyle dedi tamam dedim hani 1 kereye mahsus olur.
2. gün siteleri çektik ayın 3 üydü şimdi iyi dinleyin.
***** site barındırmama izin verdi, varez içeriğe izin verdi. 7/24 destek bırakın günde 4-5 saat msnde genelde ben o saatlerde olmuyorum. Kim güvenipte para gönderir söylermisiniz.
3ünde akşam oldu 4 unde ise arkadasa musterı buldum bende site satacağım adam dedıkı ertesı gun yapalım kendısınede soledım sanal post var mı yoksa gittigidiyor hesabı var mı diye olursa site parasıda direk geçicekti hesabına
Sondizi.Com , Ücretsiz Online Dizi İzleme Sitesi , online diziler , ücretsiz dizi izle , dizi izle a bi baktım site bu arkadaşta database hala Dt.Net sunucusuna kaydediyor.
Normal olarak hitim düştü kendinizde sayaçtan bakabılırsınız. Bu db kayıtları bugun ogleden sonranın screen shoot ları var isterseniz koyabılırım.
Dt.Net' in gozunu sevıyım super fırmaymıs.
Screenler