Öncelikle yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Ama galiba yanlış anlaşılma oldu .
Tabi ki beni bu yaşıma getiren ailemi karşıma alacagım derken. Onlardan Sevgilim için soyutlanacagım gibi bir ifade kullanmadım.İlerde nasip olursa yaşımız kemale erince aileme soylemeyi düşünüyorum. Soylerken de kırılmalarınından yada üzülmelerinden korkuyorum.
Ama emin oldugum şu ki elbette benim iyiligimi düşüneceklerdir.
Çok erken dostum bunun için 18 yaş sanırım sen daha lisedesin... Ailen seni seviyorsa zaten senin mutsuz olmanı istemez. Sen onlara adam gibi rest çekmeden derdini anlatırsan ciddi oldugunu anlarlarsa istemeseler bile onlar zaten yumuşarlar mutlu olman için ben böyle düşünüyorum.
Evet bende boyle düşünüyorum.
Eğer ki ilişkini kararlılıkla devam ettirirsen, zamanla buz dağları erir korkma
İnşallah diyelim...
Bir çok arkadaşın görüşüne karşı çıkmış olacağım ama sevgidir bi iki sene sonra geçer gider ama sevilende hakediyorsa ve şartlar uygunsa aileye karşı çıkılır, kırgınlıklar küslükler bir yere kadar hangi ana oğlunun yada kızının mutluluğunu düşünmez ki ?
Bir ömür boyunca eşinle beraber olacaksın, eğer eş buna değer ise herşeye değerdir.
Kendimden de küçük bir yazı yazmak gerekirse, şu yaşıma kadar aileme sevgimi saygımı herzaman korudum. Ev içinde olsun ev dışında olsun tek bir laf bile getirtmedim ve kolay kolay da getirmem.
İstediklerinizi bilin, istediklerinizi istemeyi bilin, istekleriniz her zaman en güzel şekilde olur
Sanırım beni en iyi anlatan yorum oldu . Teşekkür ederim.