Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
yaw arkadaşım ben bile bilgisizim ama kalkıp domainimi ya turkticaret.netten alırım ya natro.com dan yada sadecehosting.com dan. bu bilgisizliğimle domain alacağım yerler bellidir. sen kalkıpta 3. şahıslardan domainini alırsan olacağı budur. bir şey yapmaya niyetlendiyseniz eğer girin r10.net e önce bir sorun. ben domain alacağım güvendiğiniz bir yer var mı diye... akabinde site mi yaptıracaksınız? ben şu kişiyle site yaptıracağım nasıl buluyorsunuz işine sadık mı diye... yok kendi kafanıza göre ucuza buldunuz mu yaptırıyorsunuz akabinde istediğiniz bir şey olmayınca da buraya gelip laf söylüyorsunuz. ne yapacağını grikare ile konuşmanda yok bilişim suçlarında yok ali babanın çiftliğinde diye yazmışsın. sana bir laf söyleyeyim bir insan bir şeyi yapacağım diyorsa asla yapmaz. YAPTIM VE IŞTE KANIT der. Ekran görüntüsü der. Dava kağıdı der. biraz akıllanın. eğerki işin erbabı olmayan kişiler ile iş yapıyorsanız sırf 3 - 5 kuruş kar edeyim diyorsanız hata yapıyorsunuz bari bunu kabullenin!
Benim bir domainim var. tema yaptırdım, tasarım yaptırdım ayrıca o adamdan da hostingi aldım. Adam 3. firma ve işinin ehli değil. adam yapmadı beni dolandırdı. ne yaparım? bir başka 1. kalite firma ile anlaşır, domainimi yönlendiririm. ama sen kalkıpta hepsini 3. firma ile iş yaparsan anca buraya gelip yazmakla yetinirsin. sadece göz korkutma bab'ında savcılık mahkeme vs vs.
verdiysen eğer grikareye yazdığın gibi mutlaka dilekçenin bir kopyası sende kalır. buyur ekran görüntüsü koyda lafının eri ol.
iyi forumlar