Hayır hocam ben hepsi buradayı küçümsemiyorum.

Bir kere hepsiburada bir alışveriş sitesi. cep telefonu özellikleri ve yorumları barındırması güzel şeyler. Eğer bu dedikleriniz bir kriterse gitti gidiyor bu konuda hepsi buradadan daha başarılı ama sıralamada yok. Ben bir örnek verdim daha onlarcası var.

Bir kere cep telefonunu sadece satışını yapan değil, onu getiren, teknik servis sağlayan ve bırakın özelliklerinden bir kaç şey yazmayı kullanım klavuzunu sitesinde sunan tedarikçiler var. Örnek. kvk vs. Bırakın listeye girmeyi adamlardan eser bile yok. Eğer özellik ve teknik bilgi, yorum vs. bilgileri vermek bir kritese bu siteler nerde.

Ben bu kelimenin eski arama sonuçlarını da biliyorum. Şimdikileri de. Bir yıl önceki sonuçla şuanki sonuç arasında iki site hariç hepsi değişti. Ne hikmetse bunlardan biri hepsiburada. Neden mi orada hemen söyleyim, bir iki adım geri düşmüşti ki Google manuel müdehale etti.

Ben buna karşıyım. O kritelerde düşen düşsün. Neden x sitesini kurtarıyorda Google, a, b, c sitelerinin esamesini bile okumuyor? Bu işin adına çifte standart derler.