Seo Amelesi tabirinden telif hakkı istiyorum, tesciline başvurmuşdum

Yazı çok güzel akıcı türü de DENEME olmalı
Ama katılmadığım noktalar var. Eski usül taktikleri uygulayan webmasterların siteleri çöktü Bazıları yeni püf noktaları keşfettiler yollarına devam ediyorlar. Ama çoğunluğu ne yapacağını şaşırmış durumda.

Senelerdir al backlinki topla hiti sömür pageranki diye gaza getirilen seo ameleleri ise asıl paranoyaklaşan tayfa. Tutunacak dal aramaktalar. Bu arada bir sürü insan google un son aparkatı ile nakavt olurken bir grup var ki düşenlerin hitlerini yoğurdun kaymağı gibi götürüyorlar ve hiç sesleri çıkmıyor

SEO ya ilk başladığım zamanlardan beri benim için hep çok önemli sitelerle uğraştım ve hiç risk almadım. Duyduğum taktiklerden çok kendim keşfettiğim taktiklerin peşinden gittim. Ve seo çalışırken hep sitelerimin doğal bir site özelliklerinde görünmesine özen gösterdim. Bu yüzden de ne kendi sitelerim ne de seo sunu yaptığım herhangi bir site bugüne kadar cezaya girmedi.

Eski tip seo taktikleri deforme oldu. Bunun nedeni web 3.0 teknolojisinin altyapı çalışmalarıdır. Bunu anlamaya altyapısı yeten adamlar bu seneyi herkesten keyifli geçirecek, diğerleri ise yavaş yavaş sızacak yeni seo taktiklerini beklemeye devam edecektir.

Ama google ın hala zayıf noktaları var. Önemli olan google ın yumruklarından sakınırken onun yumuşak karnına hatta böbreklerine çalışmak

saygılar