8 sene önce lise son sınıfta bi çocuk kız arkadaşıma sırnaşıyordu. Bununla itiş kopuk derken kavga çıktı. Haliyle okulda olduğu için hemen ayırdılar. Çıkışta bu ******** 15-20 kişi (sınıfça herhalde) hepsi birden üstüme çullandılar. Dudağım patlamıştı, birazda belim ağrıyordu.. Ertesi günü pusu kurdum okulun önünde okula geç geldi biraz bi yakalarsın onu yermisin yemezmisin ağzını burnunu kırdım diyebilirim. Sonra oradan koşarak kaçtım. Çocuğu bursaya kaldırmışlar hastaneye. Burnu kırılmış, gözü morarmış, dudağı patlamış ve hayatını orta derecede etkileyen fonksiyon bozuklukları şeklinde rapor almış. Olayı mahkemeye kadar götürdüler. Mahkeme öncesi 2,5 milyar para verip anlaştık. Davadan vazgeçtiler fakat DEVLET BANA DAVA AÇTI. (Kamu Davası) Tekrar mahkemeye çıktım. Sonuç ne mi? Rapor'a göre verdi suçumu hakim.

3 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası + 7 milyar para cezası.
Olay yaşandığında 18 yaşıma basmama 10 gün vardı o yüzden ceza 5 yıl hükme dönüştü.
5 yıl içinde bi suç işlersem bu 3 yıl 9 ay 10 gün cezayıda yatıracaklardı.. Fakat parayı ödedim. 5 yıl boyunca nerede polis görsem kaçtım. Çok şükür şimdi sicilim temizlendi 5 yıl geçtiğinden dolayı. Haklı olduğum halde haksız oldum. O yüzden mahkemeyi sonuna kadar sürdürün.

Geçmiş olsun.