hocam geçmiş olsun cidden dediğin doğru

ben sana daha değişik örnekler veriyim.Toplu konuşuyoruz adamlar hazırlanıyor 10 sn içinde 3 arkadaşın üstüne çullanıyor ne vurabiliyosun ne ayırabiliosun sonunda ortada kalmış oluyorsun ...
_____konu dışı ___
konu dışı olursak hocam güzel bir imza resmi olmuş ama taraftar çok kopmuş sizin, futbolcular ve başkanınızda öyle geçen gün maçta o kadar atarlıydılar ki insanın nefret dışında hiçbir duygusu kalmıyor.İnşallah düşmezsiniz diyorum yinede ama faturayı birine kesicekseniz başta beraberliğe fit bir takım oynatmasından dolayı engin hoca ilk kişi olmalı
Öncelikle konu hakkındaki düşüncelerin için teşekkür ederim.
<kd> Şu an takım ve taraftar küme düşme psikoloji içerisinde. Bu yönümüzle övünmüyorum ancak bu şehrin insanının bir özelliği var. En ufak birşeyde hemen parlıyoruz. Yeri geldiğinde iyi yeri geldiğinde kötü bir özellik bu.
Kopukluk konusuna gelince bazı taraftarlar yönetime, bazıları takıma, bazıları ise birbirlerine küs.
Sonuç olarak bunca yıllık şanlı tarihimiz, takımımız ve taraftarımız ile daha iyi yerlerde olmamız gerekirken bu noktada olmamız bizi oldukça sinirlendiriyor. Şu anda yaşadığımız olayların en önemli sebebi bu.
İnşallah düşmeyeceğiz. Hayırlısı olsun. </kd>