gsdgentr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
harun paylaşıımın için saol kardeş , ama duygularımı dile getirmek için yazıyorum buraya

internet camiaasında en saçma web siteleri bence kişisel web siteleri "bloglarda özgün içerik kasanlar dışı" ad soyad resımler iletişim bilgileri olsun diye sırf böyle site açmak bence tatlıseslik yani

faceboook var myspace var var oğlu var gidin profil oluşturun temammm
adsoyad.com adresine wordpress kurupta hitlik olarak kullanan hit canavarlarına ne demeli ? Kişisel siteye wordpress kurarsın, sadece kendinden haberler yazarsın. Senin gibi zihniyetlerin yaptığı wordpress i kurup abcd dizisini online izle konusu açmaktır. Hemde kişisel siteye. Bu dahamı mantıklı ?

Facebook ve diğer sistemleri kullanıyorum ama aralarındaki farkı sana anlatmak için çaba sarfetmek istemiyorum.

Kişisel site kendini tanıtmaktır. Bu sistemi sana zorla kullandıran yok ama ben yine sevinçliyim neden dersen senin gibileri genelde konuyu açar açmaz çıkardı ortaya ama sen gecikmişsin saçma sapan sebeplerden dolayı mesaj sayını +1 yapmak için. Onuda geçtim tasarımı istemişsin bende göndermişim neden alıyorsun o zaman ?

Buda benim yorumumdur. Mümkünse konularıma yazma.

Ayrıca, dağıtım sonlanmıştır.