RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya kız arkadaşımla konuşuorum.bliorum bi anlk snrle bşi sölüo.acaip snrleniorum ekrana yumruk atasım gelio kendimi zor tutuyorum bigün tutamıcam ama
RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eveeet ve kızdan ayrıldım.hadi bakalım şimdi sakinleşemicemde.napsam ne etsem bu gece
KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende cabuk sinirlenen biriyim fakat sag sola zarar vermiyorum.
Ufak bir söz bile benim hemen sinirlenmeme neden olabiliyor eğer evdeysem sağ sola biraz bagırığ çağırıp odama çekiliyorum. Dizi,film acıyorum ya da tavla oynuyorum netten kafamı toparlıyor.
Dışarda arkadaşlarla takılırken bazen sinirleniyorum ve genellikle kız,erkek farketmeksizin ağzımdan küfürler çıkıyor. Arkadaşlarım artık alıştı bu yüzden benle polemiğe giren fazla kimse yok
Sinir harbiden iyi birşey değil fakat insanların yalan söylemesinden,ukalalık yapmasından,dedikodu yapmasından ve iftira atmasından nefret ederim. Bunları duyduğum an da o şahsin kendisine güzelce bir şiir okurum.
Erol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünürüm hep düşünürüm, bir anlık sinirle ortaya çıkıcak kötü durumları aklıma getirir sakinlerim..
Evet üsttekilerin hepsine katılıyorum . Bir anlık sinirle yapıp sonradan pişman olduğum şeyler o kadar fazla ki .Keşke ameliyatla sinir ve kıskançlık duygularımı aldırabilsem .