Hocam herhangi bir ilaç kullnıyormusun ( agrı kesici sivilce ilacı vs... ) yani anormal bi şekilde ise kesinlikle psikolojik bir psikologa danış derim (sakın yanlış anlama)

Bir Anım:
Hap şeklinde alınan bir sivilce ilacı kulanıyordum (isim veremiyorum reklama girer ) hayatımı mafetti onu belirmek istiyorum sivilcelerden kurtuldum tertemiz bebek gibi suratım oldu ama işte bide bana sor psikolojimi acayip derecede bozdu üni hazırlanıyodum dersaneyi bıraktım, üni kazanmadım kafayı yiyecek gibi oluyodum duvarlara ayagımı elimi vurmakdan ayagımı çatlattım :s yani saga sola sinirleniyordum her allahın günü birisi ile kavga ediyodum. ya düşün dersane sahibi ile kavga ettim ama ben hiç bişeyin farkında degildim ilaçdan oldugunu bilmiyordum 6 ay kullandım sonra bi gün araştırmaya başladım doktora gittim sordum bu tür bazı ilaçları kullananlar intahar eşşigine geliyorlarmış. mesala abd 3,5 kişi intihar etmiş sonra korkudan kestim allaha şükür şu an sizlere burdan yaza biliyorsam kendimi iyi hisediyorsam herhangi bi sorun yoksa kendimi iyim diye tanıtıyorumm

keskin sirke küpüne zarar...