yakaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arkadaş forumda anlatmıştı ama gizli linkleri temizlemek için çok uğraştım başaramadım.Daha doğrusu bazı yerleri anlayamadım.header.php'deki http://www.temayiyapanlarinsitesi.com/function.txt reklam linki bir gün sunucularından kaldırıldığı zaman yada kapanma durumunda temanın savaş alanına döndüğünü-döneceğini biliyorum.Bunu demekte bir sakinca görmüyorum:
Bu tür hareketler 'iyi niyet,hizmet,emek' adı altında,insanların bilgisi ve rızası dışında yapılan bir aldatmacadır,etik değildir.Emek karşılığında hizmet yapacaksanız o zaman parayla satacaksınız.Hem hizmet yapıyorum diyceksiniz hem böyle fırıldak çevireceksiniz olmaz böyle.Diyebilirsiniz " o zaman kullanma kardeşim". Evet ilk fırsatta kaldıracağım.Ama bu olaydan yola çıkarak bu şekilde insanların tecrübe eksikliğini veya iyi niyetinden kaynaklanan güvenini istismar edenleri protesto ediyorum.Küçücük bir çıkar için ömürlük itibarınızı kaybetmeyin.
ben anlatmıştım gizli linkleri kaldırmayı yoğunluk geçsin işlerdeki kaldırıp temaları tekrar yayınlıcam dediğin gibi birşeyi reklam yada iyilik olması için ücretsiz dağıtıp olay içinde olay yaratacağına parayla sat isteyen kullansın 20 k sitede kullanıyordum bu temayı bir baktım link çıkışlarına öyle fark ettim gizli linkleri hiç bir şekildede hakkımı helal etmiyorum demicem çünkü ben linkleri temizleyip birde footer'daki linklerini kaldırdım şimdi bi adet 70 k bir adette 25 sitede kullanıyorum dediğim gibi şekil yapmak ücretsiz tema dağıtmakla değil dürüstlük ile oluyor...