Özgün içerikle pr değeri 6 olan bir site söyleyin bana.
Hiç backlinki olmadan özgün içerikle pr6 olan...
Söyleyemezsiniz.
Yabancı forumların çoğu backlink diye kasmıyor.
Ama adamlar alıntı yaptıkları yere link verdikleri için özgün olan güzel de yazıyorsa alıntı yapanlardan oluşan bir doğal link örgüsüne sahip oluyor.

Özgün içerik ile backlinkin ilişkisi, normalde özgün ve faydalı sayfaların alıntı yapan diğer siteler üzerinden backlink getirip pageranki arttırmasıdır.

Ama türkiye de böyle şeyler beklemeyin. kimse size link vermez hatta senin yazının altına kendi imzalarını atanlar çıkar.

Sonuçta özgün içerik ile hiç bir site pr6 olamaz.
Pr almanın tek yolu backlinktir.

Bazı arkadaşlar sitelerin backlinklerini domainin anasayfası üzerinden sorguluyorlar. Sonra diyorlar ki bak backlinki olmadan pr5 olmuş. Oysa o sitenin yüzlerce binlerce alt sayfası link almış. Sonra adam pr5- pr6 olmuş.

İsteyenle her türlü iddiaya girerim. Yeterli bütçe ile boş bembeyaz bir sayfayı bilr pr6-7 yapabilirsiniz. Pagerank tamamen backlink ile alakalıdır.

135k yaptığını iddia etmiş arkadaş özgün içerik ile.
Yapamazsın diyen oldu mu?
Bugün İsmail YK nın çok beğenilen en son klibini girersin 3 gün 100k hit alırsın.
Ya sonra? orada 100 k hiti görüp saldıranlar 1 hafta geçmeden senin 100k hitini alıverirler elinden.

Asıl şunu bekliyorum ben.
Benim sitemin backlinki 0 dır. Pagerank değeri ise pr5 ve üzerindedir diyen var mı?
Hadi 5 ten vazgeçtim.
Sıfır backlink ile sadece özgün içerik ekleyerek pr3-4 olan var mı? Göstersin bakalım bir örnek? Sitesine backlink kasmayan demiyorum sitesi hiç backlink almayan diyorum.

Verin bir örnek inceleyelim. Doğru söylüyorsanız bizim de ufkumuz açılsın.
Ama somut olarak örnek yok, ispat yok. Sadece kuram var.

saygılar